צרו קשר להזמנת אירוע

מלאו טופס זה וניצור עמכם קשר בהקדם
אנא מלאו את טופס - צרו קשר להזמנת אירוע

לפרטים:
09-974-4419

אירוע קוקטייל

הדובדבן שבקצפת - עולם הפקת האירועים בעבור אירועי הקוקטייל. צליל צמד המילים - אירועי קוקטייל עצמו מספיק כדי להבין את נופך היוקרה, האקסקלוסיביות של אירועים מושקעים אלו

אירוע קוקטייל הוא אירוע בו האורחים המוזמנים לא יושבים בישיבה מסודרת סביב שולחן. האורחים באירועי קוקטייל יושבים על ריהוט אלטרנטיבי דוגמת ספות, שולחנות בר גבוהים, פינות של פופים ומחצלות למינהן, ריהוט גן שונה ומעניין וכו'. נישה זו של אירועי קוקטייל מתאימה לרוב לאירועי חברה, תערוכות ומסיבות ריקודים בהם למעשה הלקוח רוצה שאורחיו יסתובבו ולא יעמדו במקום אחד אלא ינועו בחלל המקום, או כשקיימת מגבלה של מקום פיזי בשטח האירוע שלא מאפשר לכל המוזמנים לשבת סביב שולחנות.


עם כניסת טרנד מנות הטאפאס שסחף בסערה את רוב מסעדות ארצנו, גלשו אירועי הקוקטייל גם לתחום האירועים הפרטיים מתוך כוונת המזמינים לאפשר לאורחיהם לטעום מגוון רב יותר של מנות אשר לא מכבידות על הקיבה ומאפשרות ניידות רבה יותר של אנשים בתוך חלל האירוע. ב"גלריה", אולם אירועים בשרון, תוכלו לערוך אירוע קוקטייל ברמה הגבוהה ביותר, כאשר הצוות שלנו ידאג לכל הפרטים הקטנים לקיום אירוע מוצלח ומיוחד.

לפרטים נוספים ויצירת קשר עם המגזר העסקי של הגלריה

 

אירועי קוקטייל לרוב מתחלקים ל-3 סוגים מרכזיים מבחינת התפריט: 

1. אירועי צלחת מזלג: בה האורח המוזמן מקבל ארוחת ערב לכל דבר. זו מוגשת בצלחות בגודל בינוני. בכל תחנת מזון של הקייטרינג מוגשת מנה מרכזית עם תוספת חמה וסלט תואם כמו בחתונה. אלא שבשונה מאירוע ישיבה המנות יתאימו לאכילה בעמידה.


2. אירועי טאפאס: בהם מנות קטנות עם ריכוז מאד גדול של טעמים המענגות את החיך ומוגשות בכלי הגשה קטנים ואלגנטיים כגון צלחות טאפאס וכוסיות קטנות, כמו למשל: סביצ'ה בהגשה בכוסות אישיות, רולים ויאטנמיים של דפי אורז במילוי סלט עוף קר, קבבוני טלה בהגשה על קרם חצילים וטחינה ירוקה, תחנות דים סאם ברטבים אסייתים, ועוד. אירועי הטאפאס, האידיאלים לאירועים קטנים, יכולים להתאים להגשה מתוך מזנונים או למלצרים שיעברו עם מנות הטאפאס בין האורחים וזאת בהתאם לרצון הלקוח. 


3. אירועי פינגר פוד: כאן מדובר במנות קטנטנות שאינן דורשות צלחת. את אותן מנות אפשר לקחת אותן עם האצבעות ובידיים. לרוב, באירועים אלו מלצרים עוברים בין האורחים עם החטיפים המוגשים. המנות מוגשות בשיפוד או על טוסטון על מנת ללכלך את האצבעות מעט ככל האפשר. בקטגוריה הגשה זו של אירועי קוקטייל יכנסו מנות כמו למשל: עוף נפאלי מגולגל בקריספי בטטה, שיפודי סאטה עוף בציפוי בוטנים ברוטב פירות יער, קרפצ'יו פילה בקר וקרפצ'יו סלמון בהגשה על קרוסטיני במשיחת טפנדים שונים ועוד.

 

אין טוב ממראה עיניים, ולכן אנו ממליצים לכם לא רק לקרוא אודות, אלא גם לראות - בעמודי המאפייה והקייטרינג שלנו.

לפרטים נוספים ויצירת קשר עם המגזר העסקי של הגלריה